Nutriční hodnoty (Skořicová hrnková bábovka (buchta))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 517 kJ / 5 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,75 g |
Tuky | 263,06 g |
– nasycené | 19,96 g |
– nenasycené | 230,09 g |
–– mononenasycené | 159,01 g |
–– polynenasycené | 71,08 g |
––– omega 3 | 21,12 g |
Vláknina | 30,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 678,60 g |
– cukry | 317,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
3 lžičky 3 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
3 3 nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
ořechy, rozinky (dle chuti) | Rozinky |