Nutriční hodnoty (Pudinkové slepované cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 120 kJ / 1 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,70 g |
Tuky | 71,16 g |
– nasycené | 17,54 g |
– nenasycené | 49,66 g |
–– mononenasycené | 33,16 g |
–– polynenasycené | 16,50 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 272,15 g |
– cukry | 129,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
120 g 120 g jahodového pudinku (3 sáčky, může být i příchuť malina) | Puding v prášku | |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 špetky 2 špetky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
marmeláda na slepení | Marmeláda jahodová | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
barevné zdobení | Cukrářské zdobení |