Nutriční hodnoty (Jahodové knedlíky z ricotty s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 515 kJ / 2 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g |
Tuky | 119,37 g |
– nasycené | 75,96 g |
– nenasycené | 39,25 g |
–– mononenasycené | 34,82 g |
–– polynenasycené | 4,44 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 187,27 g |
– cukry | 46,27 g |
––– laktóza | 16,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g ricotty | Ricotta | 250 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
100 g 100 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 100 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
12-15 12-15 jahod | Jahody čerstvé | |
180-200 g 180-200 g zakysané smetany (kelímek) | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
1 1 mandlový cukr (sáček) | Cukr bílý | |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
hrst hrst plátků mandlí | Mandle loupané | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |