Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové knedlíky z ricotty s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 515 kJ /
2 035 kcal
Bílkoviny49,95 g
– z toho živočišné bílkoviny28,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,50 g
Tuky119,37 g
– nasycené75,96 g
– nenasycené39,25 g
–– mononenasycené34,82 g
–– polynenasycené4,44 g
––– omega 31,23 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 247 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy187,27 g
– cukry46,27 g
––– laktóza16,27 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g ricotty Ricotta 250 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 100 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
12-15 12-15 jahod Jahody čerstvé
180-200 g 180-200 g zakysané smetany (kelímek) Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
1 1 mandlový cukr (sáček) Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
hrst hrst plátků mandlí Mandle loupané
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.