Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené hermelínové brambory se slaninou a smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 078 kJ /
2 170 kcal
Bílkoviny44,25 g
– z toho živočišné bílkoviny34,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky179,47 g
– nasycené94,21 g
– nenasycené81,07 g
–– mononenasycené70,03 g
–– polynenasycené11,04 g
––– omega 30,59 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 264 mg
Sodík 3,81 g
Sůl9,59 g
Sacharidy88,11 g
– cukry20,95 g
––– laktóza8,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 syrových brambor Brambor zimní 400 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl, pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
1 KL 1 KL balsamicového octa Ocet balsamikový bílý 5 ml
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
dijonská hořčice Hořčice dijonská
160 g 160 g anglické slaniny Anglická slanina 160 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
pažitka Pažitka čerstvá
uzená paprika Paprika uzená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.