Nutriční hodnoty (Zapečené hermelínové brambory se slaninou a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 078 kJ / 2 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 179,47 g |
– nasycené | 94,21 g |
– nenasycené | 81,07 g |
–– mononenasycené | 70,03 g |
–– polynenasycené | 11,04 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 3,81 g |
Sůl | 9,59 g |
Sacharidy | 88,11 g |
– cukry | 20,95 g |
––– laktóza | 8,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 syrových brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 KL 1 KL balsamicového octa | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
160 g 160 g anglické slaniny | Anglická slanina | 160 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
uzená paprika | Paprika uzená |