Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč s kukuřičnou moukou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 707 kJ /
3 515 kcal
Bílkoviny53,73 g
– z toho živočišné bílkoviny23,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,89 g
Tuky149,42 g
– nasycené85,68 g
– nenasycené55,68 g
–– mononenasycené46,44 g
–– polynenasycené9,24 g
––– omega 30,78 g
Vláknina21,10 g
Cholesterol 909 mg
Sodík 323 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy431,41 g
– cukry208,11 g
––– laktóza8,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g rebarbory Rebarbora čerstvá 400 g
80 g 80 g hnědého třtinového cukru Cukr třtinový 80 g
4-5 lžic 4-5 lžic rumu Rum 76.5 ml
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g kukuřičné mouky Mouka kukuřičná hladká 150 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.