Nutriční hodnoty (Veganský flamendr ze sojových nudliček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 224 kJ / 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,39 g |
Tuky | 53,45 g |
– nasycené | 4,30 g |
– nenasycené | 47,00 g |
–– mononenasycené | 32,10 g |
–– polynenasycené | 14,90 g |
––– omega 3 | 4,10 g |
Vláknina | 18,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 43,67 g |
– cukry | 12,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g sojových nudliček | Sójové maso | 40 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
nakládaná loupaná, krájená rajčata | Rajče červené čerstvé | |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
špetka špetka pálivé papriky | Paprika pálivá | |
2 dl 2 dl zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
1 PL 1 PL mleté papriky sladké | Paprika červená sušená | 10 g |
2 PL 2 PL sterilovaných kapií | Paprika červená sterilovaná | 30 g |
2 kostky 2 kostky zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 20 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
kostka kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový |