Nutriční hodnoty (Řezanka z vepřového masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 240 kJ / 1 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,11 g |
Tuky | 54,41 g |
– nasycené | 14,72 g |
– nenasycené | 25,77 g |
–– mononenasycené | 19,69 g |
–– polynenasycené | 6,08 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 12,41 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 2,21 g |
Sůl | 5,41 g |
Sacharidy | 21,96 g |
– cukry | 8,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové krkovice nebo plece | Vepřová krkovice | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
1 sklenice 1 sklenice zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
trochu trochu pepře | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
trochu trochu pálivé papriky nebo chilli omáčky | Paprika pálivá | |
orientální koření (nemusí být) | Koření pěti vůní | |
podle chuti trochu trochu kečupu | Kečup sladký |