Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s povidly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 816 kJ /
673 kcal
Bílkoviny3,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,18 g
Tuky23,52 g
– nasycené1,95 g
– nenasycené20,37 g
–– mononenasycené13,97 g
–– polynenasycené6,40 g
––– omega 31,88 g
Vláknina15,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy88,90 g
– cukry84,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malé červené zelí Zelí červené čerstvé
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 dl 1 dl červeného vína Víno červené suché 100 ml
2 lžíce 2 lžíce povidel Povidla 46 g
šťáva z ½ citronu Citrón čerstvý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.