Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 816 kJ / 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
Tuky | 23,52 g |
– nasycené | 1,95 g |
– nenasycené | 20,37 g |
–– mononenasycené | 13,97 g |
–– polynenasycené | 6,40 g |
––– omega 3 | 1,88 g |
Vláknina | 15,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 88,90 g |
– cukry | 84,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malé červené zelí | Zelí červené čerstvé | |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce povidel | Povidla | 46 g |
šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská |