Nutriční hodnoty (Dýňová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 593 kJ / 3 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,40 g |
Tuky | 179,75 g |
– nasycené | 132,52 g |
– nenasycené | 32,83 g |
–– mononenasycené | 22,35 g |
–– polynenasycené | 10,48 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 50,20 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 324,19 g |
– cukry | 23,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 500 g |
200 g 200 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 200 g |
200 g 200 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 200 g |
150 ml 150 ml kokosového oleje | Olej kokosový | 150 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
¼ l bílků (asi z 5 vajec) | Vaječný bílek | |
vanilková tresť | Aroma vanilkové | |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
čekankový sirup | Sirup citronový | |
rozinky | Rozinky |