Nutriční hodnoty (Bůčkový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 11 825 kJ / 2 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
Tuky | 238,32 g |
– nasycené | 62,06 g |
– nenasycené | 125,42 g |
–– mononenasycené | 102,24 g |
–– polynenasycené | 23,18 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 18,72 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 43,50 g |
– cukry | 14,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g bůčku | Vepřový bok | 800 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
3-4 3-4 kozí rohy | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce ajvaru | Ajvar | 15 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sladké papriky (nebo uzené) | Paprika červená sušená | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar (nebo voda) | Vývar masový |