Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčkový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie11 825 kJ /
2 826 kcal
Bílkoviny122,62 g
– z toho živočišné bílkoviny116,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,62 g
Tuky238,32 g
– nasycené62,06 g
– nenasycené125,42 g
–– mononenasycené102,24 g
–– polynenasycené23,18 g
––– omega 31,05 g
Vláknina18,72 g
Cholesterol 368 mg
Sodík 500 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy43,50 g
– cukry14,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g bůčku Vepřový bok 800 g
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 střední brambory Brambor zimní 100 g
3-4 3-4 kozí rohy Chilli paprička čerstvá
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce ajvaru Ajvar 15 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce sladké papriky (nebo uzené) Paprika červená sušená 25 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
vývar (nebo voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.