Nutriční hodnoty (Pórkové hovězí s paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 008 kJ / 1 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 123,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,20 g |
Tuky | 13,44 g |
– nasycené | 5,69 g |
– nenasycené | 6,44 g |
–– mononenasycené | 4,03 g |
–– polynenasycené | 2,41 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 38,80 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 609 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 112,80 g |
– cukry | 39,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězí kližky nebo pupku... | Hovězí kližka | 600 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
300 g 300 g pórku | Pórek čerstvý | 300 g |
300 g 300 g slovenské papriky (případně mix s barevnou paprikou) | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2-3 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 175 g |
cca 70 g 70 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
cca 3 dl 3 dl vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |