Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkové hovězí s paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 008 kJ /
1 197 kcal
Bílkoviny146,40 g
– z toho živočišné bílkoviny123,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,20 g
Tuky13,44 g
– nasycené5,69 g
– nenasycené6,44 g
–– mononenasycené4,03 g
–– polynenasycené2,41 g
––– omega 30,17 g
Vláknina38,80 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 609 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy112,80 g
– cukry39,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězí kližky nebo pupku... Hovězí kližka 600 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
300 g 300 g pórku Pórek čerstvý 300 g
300 g 300 g slovenské papriky (případně mix s barevnou paprikou) Paprika červená čerstvá 300 g
2-3 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 175 g
cca 70 g 70 g rajského protlaku Protlak rajčatový 70 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
cca 3 dl 3 dl vývaru Vývar hovězí 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.