Nutriční hodnoty (Tvarohový dort s jahůdkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 20 531 kJ / 4 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,76 g |
Tuky | 261,21 g |
– nasycené | 108,25 g |
– nenasycené | 136,90 g |
–– mononenasycené | 99,91 g |
–– polynenasycené | 36,99 g |
––– omega 3 | 3,58 g |
Vláknina | 23,64 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 653 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 498,68 g |
– cukry | 365,22 g |
––– laktóza | 19,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
1 balíček 1 balíček čirého želé na dorty | Želatina cukrářská | |
100 g 100 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 100 g |