Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlé lívanečky s jahodovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 627 kJ /
2 540 kcal
Bílkoviny92,84 g
– z toho živočišné bílkoviny56,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,56 g
Tuky93,33 g
– nasycené54,64 g
– nenasycené31,37 g
–– mononenasycené24,40 g
–– polynenasycené6,97 g
––– omega 31,06 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 971 mg
Sůl3,02 g
Sacharidy321,75 g
– cukry87,05 g
––– laktóza37,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 ml 450 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 450 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
280 g 280 g hladké mouky (množství dle hustoty těsta) Mouka pšeničná hladká 280 g
1 1 necelý balíček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 plnější lžíce moučkového cukru Cukr bílý
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
olej na smažení Olej řepkový
600 g 600 g jahod čerstvých (nebo mražených) Jahody čerstvé 600 g
cukr krupice (dle chuti a kyselosti jahod) Cukr bílý
150 ml 150 ml vody (zhruba) Voda 150 ml
1 1 vanilkový pudink - sypký Puding v prášku 40 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
moučkový cukr dle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.