Nutriční hodnoty (Tuňákovo-vajíčková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 641 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 76,15 g |
– nasycené | 30,59 g |
– nenasycené | 35,25 g |
–– mononenasycené | 24,10 g |
–– polynenasycené | 11,15 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 890 mg |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 8,34 g |
– cukry | 1,67 g |
––– laktóza | 1,57 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g tuňáka v oleji | Tuňák v oleji | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |