Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňákovo-vajíčková pomazánka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 641 kJ /
870 kcal
Bílkoviny37,57 g
– z toho živočišné bílkoviny36,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky76,15 g
– nasycené30,59 g
– nenasycené35,25 g
–– mononenasycené24,10 g
–– polynenasycené11,15 g
––– omega 30,87 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 890 mg
Sodík 798 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy8,34 g
– cukry1,67 g
––– laktóza1,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g tuňáka v oleji Tuňák v oleji 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g Lučiny Lučina 70% t.v s. 100 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce majonézy Majonéza 15 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.