Nutriční hodnoty (Noky s brokolicí a praženou strouhankou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 57 524 kJ / 13 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 353,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 344,43 g |
Tuky | 115,05 g |
– nasycené | 48,25 g |
– nenasycené | 47,57 g |
–– mononenasycené | 39,88 g |
–– polynenasycené | 7,70 g |
––– omega 3 | 1,93 g |
Vláknina | 352,66 g |
Cholesterol | 463 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 2 648,28 g |
– cukry | 170,84 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brokolice | Brokolice čerstvá | 300 g |
150 g 150 g strouhanky z rohlíků | Strouhanka pšeničná | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
1 lžičku 1 lžičku sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
špetku špetku chilli | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
300 300 g brambor | Brambor zimní | 15000 g |
130 -150 g 130 -150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
solamyl na podsypání těsta | Bramborový škrob |