Nutriční hodnoty (Jelítková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,70 g |
Tuky | 21,55 g |
– nasycené | 1,73 g |
– nenasycené | 18,85 g |
–– mononenasycené | 12,81 g |
–– polynenasycené | 6,04 g |
––– omega 3 | 1,71 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 59,90 g |
– cukry | 4,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší čerstvá jelítka | Jelito | |
4 dkg 4 dkg cibule | Cibule čerstvá | 40 g |
2 dkg 2 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 dkg 2 dkg oleje | Olej řepkový | 20 ml |
5 dkg 5 dkg krupek | Kroupy ječné | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |