Nutriční hodnoty (Bramborové halušky se zelím a uzeným bůčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 165 kJ / 2 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,96 g |
Tuky | 108,69 g |
– nasycené | 27,97 g |
– nenasycené | 56,89 g |
–– mononenasycené | 45,15 g |
–– polynenasycené | 11,74 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 161 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 369,40 g |
– cukry | 20,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
400 g 400 g polohrubé mouky (nebo 1/2 hladké a 1/2 polohrubé) | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
350 g 350 g uzeného bůčku (jakákoliv uzenina) | Vepřový bok uzený | 350 g |
kmín | Kmín | |
větší sklenice sklenice sterilovaného zelí (kysané zelí) | Zelí bílé sterilované |