Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vývar z kostí a žebra se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 670 kJ /
877 kcal
Bílkoviny121,00 g
– z toho živočišné bílkoviny120,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky40,20 g
– nasycené20,04 g
– nenasycené16,14 g
–– mononenasycené12,02 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 30,40 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy6,40 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových masitých kostí Kost hovězí 400 g
kousek kousek vepřového žebra Vepřová žebra
2 2 menší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 malý pórek Pórek čerstvý
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky celého pepře Pepř černý
libeček Libeček čerstvý
špetka špetka kurkumy Kurkuma mletá
hrst hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
polévkové nudle Nudle pšeničné
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.