Nutriční hodnoty (Smažené bramborové třepanky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 615 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,98 g |
Tuky | 14,03 g |
– nasycené | 3,28 g |
– nenasycené | 6,51 g |
–– mononenasycené | 4,82 g |
–– polynenasycené | 1,69 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 4,60 g |
Sůl | 11,21 g |
Sacharidy | 178,30 g |
– cukry | 20,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
60 g 60 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 50 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
100 g 100 g uzeného masa (může být i ze žeber, uzených kostí) | Vepřová plec uzená | 100 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo na smažení (podle potřeby) | Sádlo vepřové |