Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Smažené bramborové třepanky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 615 kJ /
1 103 kcal
Bílkoviny54,56 g
– z toho živočišné bílkoviny28,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,98 g
Tuky14,03 g
– nasycené3,28 g
– nenasycené6,51 g
–– mononenasycené4,82 g
–– polynenasycené1,69 g
––– omega 30,10 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 324 mg
Sodík 4,60 g
Sůl11,21 g
Sacharidy178,30 g
– cukry20,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
60 g 60 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 60 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g krupice Krupice pšeničná hrubá 50 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
250 g 250 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
100 g 100 g uzeného masa (může být i ze žeber, uzených kostí) Vepřová plec uzená 100 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo na smažení (podle potřeby) Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.