Nutriční hodnoty (Vaječný rosol s chřestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 528 kJ / 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,28 g |
Tuky | 26,85 g |
– nasycené | 7,65 g |
– nenasycené | 12,20 g |
–– mononenasycené | 8,94 g |
–– polynenasycené | 3,26 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 15,07 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 366 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 18,36 g |
– cukry | 5,19 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g bílého chřestu | Chřest bílý čerstvý | 300 g |
3 3 vejce uvařené na tvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
500 ml 500 ml drůběžího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
50 ml 50 ml sherry | Sherry | 50 ml |
2 balíčky 2 balíčky želatiny | Želatina vepřová | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce bylinek (kopr, petržel, fenykl) | Petržel nať čerstvá | 15 g |
0,5 0,5 citronu (šťáva) | Citrón čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská |