Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječný rosol s chřestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 528 kJ /
604 kcal
Bílkoviny52,02 g
– z toho živočišné bílkoviny45,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,28 g
Tuky26,85 g
– nasycené7,65 g
– nenasycené12,20 g
–– mononenasycené8,94 g
–– polynenasycené3,26 g
––– omega 30,27 g
Vláknina15,07 g
Cholesterol 797 mg
Sodík 366 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy18,36 g
– cukry5,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g bílého chřestu Chřest bílý čerstvý 300 g
3 3 vejce uvařené na tvrdo Vejce slepičí 210 g
500 ml 500 ml drůběžího vývaru Vývar kuřecí 500 ml
50 ml 50 ml sherry Sherry 50 ml
2 balíčky 2 balíčky želatiny Želatina vepřová 20 g
1 lžíce 1 lžíce bylinek (kopr, petržel, fenykl) Petržel nať čerstvá 15 g
0,5 0,5 citronu (šťáva) Citrón čerstvý 45 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.