Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 636 kJ /
3 976 kcal
Bílkoviny75,86 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky148,87 g
– nasycené15,64 g
– nenasycené121,85 g
–– mononenasycené85,85 g
–– polynenasycené36,00 g
––– omega 310,33 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy575,75 g
– cukry209,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice Cukr bílý 187.5 g
1 1 vanilkový cukr (nemusí být) Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
třešně (nebo jahody) Třešně čerstvé
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu a obalení třešní Mouka pšeničná hrubá
drobenka (nemusí být) Drobenka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.