Nutriční hodnoty (Letní bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 636 kJ / 3 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 148,87 g |
– nasycené | 15,64 g |
– nenasycené | 121,85 g |
–– mononenasycené | 85,85 g |
–– polynenasycené | 36,00 g |
––– omega 3 | 10,33 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 575,75 g |
– cukry | 209,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 187.5 g |
1 1 vanilkový cukr (nemusí být) | Cukr vanilkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
třešně (nebo jahody) | Třešně čerstvé | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu a obalení třešní | Mouka pšeničná hrubá | |
drobenka (nemusí být) | Drobenka |