Nutriční hodnoty (Jablečný dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 914 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 2,60 g |
– nasycené | 0,85 g |
– nenasycené | 1,15 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 1,05 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 275,00 g |
– cukry | 270,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
75 dkg 75 dkg jablek (loupaných) | Jablko čerstvé | 750 g |
20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
1/8 l 1/8 l vody | Voda | 125 ml |
2 2 pudinkové prášky - vanilkové | Puding v prášku |