Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 914 kJ /
1 174 kcal
Bílkoviny3,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky2,60 g
– nasycené0,85 g
– nenasycené1,15 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,20 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy275,00 g
– cukry270,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
75 dkg 75 dkg jablek (loupaných) Jablko čerstvé 750 g
20 dkg 20 dkg cukru Cukr bílý 200 g
1/2 l 1/2 l vody Voda 500 ml
1/8 l 1/8 l vody Voda 125 ml
2 2 pudinkové prášky - vanilkové Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.