Nutriční hodnoty (Výpečky z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,83 g |
Tuky | 31,16 g |
– nasycené | 11,15 g |
– nenasycené | 15,78 g |
–– mononenasycené | 12,82 g |
–– polynenasycené | 2,96 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 4,22 g |
Cholesterol | 214 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 15,70 g |
– cukry | 1,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa (plecko, kýta) | Vepřová kýta | 500 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |