Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výpečky z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 255 kJ /
778 kcal
Bílkoviny108,13 g
– z toho živočišné bílkoviny105,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,83 g
Tuky31,16 g
– nasycené11,15 g
– nenasycené15,78 g
–– mononenasycené12,82 g
–– polynenasycené2,96 g
––– omega 30,08 g
Vláknina4,22 g
Cholesterol 214 mg
Sodík 266 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy15,70 g
– cukry1,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa (plecko, kýta) Vepřová kýta 500 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.