Nutriční hodnoty (Jednoduchý salát z červené řepy a řapíkatého celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 164 kJ / 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,48 g |
Tuky | 36,02 g |
– nasycené | 5,55 g |
– nenasycené | 30,27 g |
–– mononenasycené | 24,36 g |
–– polynenasycené | 5,91 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 71,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 49,87 g |
– cukry | 23,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 středně velké červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
3 lžíce 3 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 45 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý |