Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý salát z červené řepy a řapíkatého celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 164 kJ /
756 kcal
Bílkoviny23,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,48 g
Tuky36,02 g
– nasycené5,55 g
– nenasycené30,27 g
–– mononenasycené24,36 g
–– polynenasycené5,91 g
––– omega 30,03 g
Vláknina71,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,39 g
Sůl3,00 g
Sacharidy49,87 g
– cukry23,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 středně velké červené řepy Červená řepa čerstvá
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
3 lžíce 3 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 45 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
čerstvý tymián Tymián čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.