Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvový pekáč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 412 kJ /
815 kcal
Bílkoviny32,60 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,80 g
Tuky16,72 g
– nasycené8,60 g
– nenasycené7,12 g
–– mononenasycené4,12 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,12 g
Vláknina81,44 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,10 g
Sacharidy95,25 g
– cukry29,92 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 600 g na kostky nakrájené tykve Dýně čerstvá
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
1 dl 1 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.