Nutriční hodnoty (Tykvový pekáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 412 kJ / 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,80 g |
Tuky | 16,72 g |
– nasycené | 8,60 g |
– nenasycené | 7,12 g |
–– mononenasycené | 4,12 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 81,44 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 95,25 g |
– cukry | 29,92 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 600 g na kostky nakrájené tykve | Dýně čerstvá | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |