Nutriční hodnoty (Kuřecí na kari a mandarinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 397 kJ / 1 051 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 233,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 233,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,25 g |
| Tuky | 10,15 g |
| – nasycené | 2,84 g |
| – nenasycené | 5,79 g |
| –– mononenasycené | 3,84 g |
| –– polynenasycené | 1,95 g |
| ––– omega 3 | 1,91 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 550 mg |
| Sodík | 554 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 6,50 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 1000 g |
| 2 plechovky 2 plechovky mandarinek | Mandarinka čerstvá | |
| 4 4 vrchovaté lžičky kari | Kari | |
| 1 1 šlehačku | Šlehačka 35% | |
| 0,5 dcl 0,5 dcl mandarinkové šťávy | Šťáva z mandarinky | 50 ml |
| 1 1 lžičkou Solamylu | Bramborový škrob | |
| olej na osmažení | Olej řepkový |