Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnové zelí s jablky a česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 457 kJ /
587 kcal
Bílkoviny22,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,83 g
Tuky2,23 g
– nasycené0,68 g
– nenasycené1,12 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené1,02 g
––– omega 30,08 g
Vláknina46,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 183 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy103,50 g
– cukry56,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 velké kedlubny (giganty) Kedluben čerstvý 630 g
2 2 střední jablka Jablko čerstvé 300 g
4-5 cm 4-5 cm pórku Pórek čerstvý
2 2 velké stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.