Nutriční hodnoty (Kedlubnové zelí s jablky a česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 457 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,83 g |
Tuky | 2,23 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 1,12 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 1,02 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 46,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 103,50 g |
– cukry | 56,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 velké kedlubny (giganty) | Kedluben čerstvý | 630 g |
2 2 střední jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
4-5 cm 4-5 cm pórku | Pórek čerstvý | |
2 2 velké stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |