Nutriční hodnoty (Kuřecí paštika z pečeného masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 785 kJ / 1 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 86,14 g |
– nasycené | 41,63 g |
– nenasycené | 36,32 g |
–– mononenasycené | 29,68 g |
–– polynenasycené | 6,64 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 21,75 g |
– cukry | 7,55 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300-400 g 300-400 g pečeného (zbytkového) masa | Vepřová kýta | 350 g |
300 g 300 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 300 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
paštikové koření | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
plátky plátky anglické slaniny na vyložení formy | Anglická slanina | |
6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 kuličky 3 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
špetka špetka mletého tymiánu a zázvoru | Tymián sušený |