Nutriční hodnoty (Vepřová plec v cibulovo-celerovém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 253 kJ / 1 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 105,67 g |
– nasycené | 46,37 g |
– nenasycené | 52,72 g |
–– mononenasycené | 45,26 g |
–– polynenasycené | 7,46 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 395 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 25,30 g |
– cukry | 16,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
menší celer | Celer bulva čerstvá | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
hrst hrst sušené cibule | Cibule sušená | |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
lžička lžička papriky | Paprika bílá čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
masový vývar | Vývar masový | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |