Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec v cibulovo-celerovém zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 253 kJ /
1 494 kcal
Bílkoviny106,92 g
– z toho živočišné bílkoviny103,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky105,67 g
– nasycené46,37 g
– nenasycené52,72 g
–– mononenasycené45,26 g
–– polynenasycené7,46 g
––– omega 30,20 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 395 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,50 g
Sacharidy25,30 g
– cukry16,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
4 4 větší cibule Cibule čerstvá 280 g
menší celer Celer bulva čerstvá
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
hrst hrst sušené cibule Cibule sušená
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
lžička lžička papriky Paprika bílá čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
masový vývar Vývar masový
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.