Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč pečený v remosce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie9 171 kJ /
2 192 kcal
Bílkoviny28,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,93 g
Tuky96,93 g
– nasycené24,18 g
– nenasycené69,83 g
–– mononenasycené45,62 g
–– polynenasycené24,22 g
––– omega 31,89 g
Vláknina23,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 606 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy289,40 g
– cukry127,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
230 g 230 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 230 g
30 g 30 g moučkového cukru Cukr bílý 30 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
150 g 150 g Hery (nebo jiného tuku na pečení) Margarín 150 g
70 ml 70 ml studené vody Voda 70 ml
600 g 600 g jablek Jablko čerstvé 600 g
30 g 30 g cukru krupice (podle chuti) Cukr bílý 30 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.