Nutriční hodnoty (Jablkový koláč pečený v remosce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 9 171 kJ / 2 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,93 g |
Tuky | 96,93 g |
– nasycené | 24,18 g |
– nenasycené | 69,83 g |
–– mononenasycené | 45,62 g |
–– polynenasycené | 24,22 g |
––– omega 3 | 1,89 g |
Vláknina | 23,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 606 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 289,40 g |
– cukry | 127,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
230 g 230 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 230 g |
30 g 30 g moučkového cukru | Cukr bílý | 30 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
150 g 150 g Hery (nebo jiného tuku na pečení) | Margarín | 150 g |
70 ml 70 ml studené vody | Voda | 70 ml |
600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
30 g 30 g cukru krupice (podle chuti) | Cukr bílý | 30 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |