Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízový pudink / želé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 400 kJ /
335 kcal
Bílkoviny4,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,56 g
Tuky0,92 g
– nasycené0,24 g
– nenasycené0,44 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,12 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy66,00 g
– cukry29,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g červeného rybízu (nebo bílého...) Rybíz červený čerstvý 400 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
cukr krupice dle chuti Cukr bílý
olej nebo potravinářská folie Olej řepkový
bílý jogurt nebo zakysaná smetana Jogurt kravský bílý 1,5%
vanilkový cukr Cukr vanilkový
čerstvý rybíz Rybíz červený čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.