Nutriční hodnoty (Rybízový pudink / želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 400 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,56 g |
Tuky | 0,92 g |
– nasycené | 0,24 g |
– nenasycené | 0,44 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,00 g |
– cukry | 29,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g červeného rybízu (nebo bílého...) | Rybíz červený čerstvý | 400 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
cukr krupice dle chuti | Cukr bílý | |
olej nebo potravinářská folie | Olej řepkový | |
bílý jogurt nebo zakysaná smetana | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
čerstvý rybíz | Rybíz červený čerstvý | |