Nutriční hodnoty (Tofu salát s řapíkatým celerem a hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 440 kJ / 1 061 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,24 g |
Tuky | 87,73 g |
– nasycené | 6,61 g |
– nenasycené | 69,94 g |
–– mononenasycené | 18,90 g |
–– polynenasycené | 51,03 g |
––– omega 3 | 9,39 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,67 g |
– cukry | 27,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bazalkové tofu | Tofu bylinkové | |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
100 g 100 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 100 g |
100 g 100 g ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
několik několik listů salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |