Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tofu salát s řapíkatým celerem a hruškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 440 kJ /
1 061 kcal
Bílkoviny17,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,24 g
Tuky87,73 g
– nasycené6,61 g
– nenasycené69,94 g
–– mononenasycené18,90 g
–– polynenasycené51,03 g
––– omega 39,39 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy44,67 g
– cukry27,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bazalkové tofu Tofu bylinkové
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 hruška Hruška čerstvá 130 g
100 g 100 g hroznového vína Hroznové víno čerstvé 100 g
100 g 100 g ořechů Vlašské ořechy 100 g
několik několik listů salátu Salát hlávkový čerstvý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.