Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ernstbrunnerský jablkový moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 220 kJ /
4 355 kcal
Bílkoviny70,50 g
– z toho živočišné bílkoviny35,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,54 g
Tuky142,95 g
– nasycené79,47 g
– nenasycené53,33 g
–– mononenasycené44,37 g
–– polynenasycené8,96 g
––– omega 30,96 g
Vláknina36,24 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 540 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy636,80 g
– cukry419,42 g
––– laktóza14,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
800 g 800 g jablek Jablko čerstvé 800 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
5 lžic 5 lžic medu Med nepasterovaný 180 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 24 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
hrst hrst mandlových lupínků Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.