Nutriční hodnoty (Ernstbrunnerský jablkový moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 220 kJ / 4 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,54 g |
Tuky | 142,95 g |
– nasycené | 79,47 g |
– nenasycené | 53,33 g |
–– mononenasycené | 44,37 g |
–– polynenasycené | 8,96 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 36,24 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 636,80 g |
– cukry | 419,42 g |
––– laktóza | 14,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
800 g 800 g jablek | Jablko čerstvé | 800 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
5 lžic 5 lžic medu | Med nepasterovaný | 180 g |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 24 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
hrst hrst mandlových lupínků | Mandle loupané |