Nutriční hodnoty (Vaječný řízek s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 198 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 19,62 g |
– nasycené | 6,34 g |
– nenasycené | 8,70 g |
–– mononenasycené | 7,10 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 3,35 g |
– cukry | 1,95 g |
––– laktóza | 1,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
cca 3 lžíce 3 lžíce jemně nasekaného vařeného květáku | Květák čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného sýru (třeba Gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |
1 1 rovná lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tuk na smažení | Olej řepkový | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
cibule | Cibule čerstvá | |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
paprika | Paprika bílá čerstvá |