Nutriční hodnoty (Trhané vepřové maso na pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 448 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,96 g |
Tuky | 43,74 g |
– nasycené | 11,11 g |
– nenasycené | 21,81 g |
–– mononenasycené | 18,36 g |
–– polynenasycené | 3,46 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 57,40 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 117,60 g |
– cukry | 15,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 1 kg 1 kg vepřové plece nebo krkovice | Vepřová plec | 1000 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
cca 5 5 větších stroužků česneků | Česnek čerstvý | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
cca 0,5 l cca 0,5 l piva na podlití, dle chuti světlé nebo černé 10° | Pivo světlé 10ᵒ | |
cibule | Cibule čerstvá | |
hořčice plnotučná nebo dijonská... | Hořčice plnotučná | |
nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
nakládané feferonky nebo kozí rohy... | Chilli paprička sterilovaná | |
chleba nebo pečivo | Chléb pšeničný kváskový |