Nutriční hodnoty (Brynzové lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 403 kJ / 1 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,58 g |
Tuky | 45,15 g |
– nasycené | 24,70 g |
– nenasycené | 17,99 g |
–– mononenasycené | 13,43 g |
–– polynenasycené | 4,55 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 44,64 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 147,10 g |
– cukry | 121,30 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 velkých paprik (kdo má rád, může z dát z tohoto množství 1-2 ks ostré papriky) | Paprika červená čerstvá | 1500 g |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g brynzy (příp. měkký natírací sýr) | Brynza | 150 g |