Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brynzové lečo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 403 kJ /
1 291 kcal
Bílkoviny56,58 g
– z toho živočišné bílkoviny31,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,58 g
Tuky45,15 g
– nasycené24,70 g
– nenasycené17,99 g
–– mononenasycené13,43 g
–– polynenasycené4,55 g
––– omega 30,75 g
Vláknina44,64 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,50 g
Sacharidy147,10 g
– cukry121,30 g
––– laktóza2,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 velkých paprik (kdo má rád, může z dát z tohoto množství 1-2 ks ostré papriky) Paprika červená čerstvá 1500 g
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
150 g 150 g brynzy (příp. měkký natírací sýr) Brynza 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.