Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta v pikantní šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 313 kJ / 1 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 212,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 205,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,62 g |
Tuky | 53,17 g |
– nasycené | 10,38 g |
– nenasycené | 32,95 g |
–– mononenasycené | 25,78 g |
–– polynenasycené | 7,17 g |
––– omega 3 | 1,49 g |
Vláknina | 20,69 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 97,32 g |
– cukry | 66,27 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 900 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 stonek 1 stonek (řapík) rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |