Nutriční hodnoty (Mušle a krevety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 929 990 kJ / 461 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100 005,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100 001,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,69 g |
Tuky | 5 002,11 g |
– nasycené | 1 001,08 g |
– nenasycené | 3 000,71 g |
–– mononenasycené | 2 000,17 g |
–– polynenasycené | 1 000,54 g |
––– omega 3 | 500,08 g |
Vláknina | 10,19 g |
Cholesterol | 700,00 g |
Sodík | 1 100,02 g |
Sůl | 3 000,00 g |
Sacharidy | 4 027,46 g |
– cukry | 7,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 kg 500 kg velkých neloupaných krevet | Krevety loupané | 500000 g |
1 kg 1 kg mušlí | ||
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
2 dl 2 dl vývaru (já použila hovězí) | Vývar hovězí | 200 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |