Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na anglické)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 964 kJ /
2 620 kcal
Bílkoviny152,18 g
– z toho živočišné bílkoviny145,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,72 g
Tuky191,00 g
– nasycené87,06 g
– nenasycené93,63 g
–– mononenasycené77,29 g
–– polynenasycené16,34 g
––– omega 30,52 g
Vláknina5,64 g
Cholesterol 2,30 g
Sodík 3,89 g
Sůl10,10 g
Sacharidy71,54 g
– cukry6,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřových jater Játra vepřová 700 g
400 ml 400 ml vývaru Vývar hovězí 400 ml
200 g 200 g anglické slaniny (nebo špeku) Anglická slanina 200 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
1 ks 1 ks menší cibule Cibule čerstvá 69 g
0,5 0,5 lžíce sádla Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.