Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z řapíkatého celeru s ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 219 kJ /
769 kcal
Bílkoviny33,47 g
– z toho živočišné bílkoviny10,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,45 g
Tuky34,62 g
– nasycené10,06 g
– nenasycené23,83 g
–– mononenasycené18,82 g
–– polynenasycené5,01 g
––– omega 30,29 g
Vláknina68,86 g
Cholesterol 52 mg
Sodík 1,46 g
Sůl3,20 g
Sacharidy46,95 g
– cukry24,74 g
––– laktóza4,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
několik několik listů salátu Salát hlávkový čerstvý
100 g 100 g ricotty Ricotta 100 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce pažitky Pažitka čerstvá 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.