Nutriční hodnoty (Salát z řapíkatého celeru s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 219 kJ / 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,45 g |
Tuky | 34,62 g |
– nasycené | 10,06 g |
– nenasycené | 23,83 g |
–– mononenasycené | 18,82 g |
–– polynenasycené | 5,01 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 68,86 g |
Cholesterol | 52 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 46,95 g |
– cukry | 24,74 g |
––– laktóza | 4,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
několik několik listů salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
100 g 100 g ricotty | Ricotta | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |