Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cupcaky s vanilkovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie13 809 kJ /
3 300 kcal
Bílkoviny41,45 g
– z toho živočišné bílkoviny25,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,77 g
Tuky168,68 g
– nasycené73,21 g
– nenasycené86,98 g
–– mononenasycené69,33 g
–– polynenasycené17,65 g
––– omega 34,54 g
Vláknina7,36 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 335 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy400,44 g
– cukry246,24 g
––– laktóza11,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
10 g 10 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
pár kapek kapek citronového aroma Dr. Oetker nebo trochu kůry z bio citronu Aroma citrónové
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1/3 balíčku 1/3 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 4.0000001192092896 g
170 ml 170 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 170 ml
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
10 g 10 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
3/4 balíčku 3/4 balíčku vanilkového pudinku Puding v prášku 36 g
120 g 120 g másla (nebo jiného tuku např. Zlatá Haná) Máslo kravské 120 g
120-130 g 120-130 g marmelády nebo džemu (dle vlastního výběru) Marmeláda jahodová 125 g
marcipánové ozdůbky Cukrářské zdobení
bonbony Jahůdka Bonbon ovocný
čerstvé ovoce Jahody čerstvé
kandované třešně Třešně kandované
višně v rumu
lístky lístky meduňky (nebo máty) Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.