Nutriční hodnoty (Hovězí maso s nakládanými hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 152 kJ / 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 8,60 g |
– nasycené | 4,20 g |
– nenasycené | 3,62 g |
–– mononenasycené | 3,24 g |
–– polynenasycené | 0,38 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vařeného hovězího masa vcelku | Hovězí kýta | 600 g |
400 g 400 g hříbků ve sladkokyselém nálevu | Hřib čerstvý | 400 g |
sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
mletý pepř nebo jiné vhodné koření | Pepř černý mletý |