Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí maso s nakládanými hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 152 kJ /
753 kcal
Bílkoviny145,00 g
– z toho živočišné bílkoviny133,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,20 g
Tuky8,60 g
– nasycené4,20 g
– nenasycené3,62 g
–– mononenasycené3,24 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,06 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 314 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy12,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vařeného hovězího masa vcelku Hovězí kýta 600 g
400 g 400 g hříbků ve sladkokyselém nálevu Hřib čerstvý 400 g
sůl podle potřeby Sůl mořská
mletý pepř nebo jiné vhodné koření Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.