Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát z čerstvé zeleniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 196 kJ /
286 kcal
Bílkoviny8,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,52 g
Tuky0,94 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené0,45 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,34 g
––– omega 30,03 g
Vláknina16,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 222 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy53,16 g
– cukry10,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 uvařených brambor ve slupce Brambor zimní 250 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
4 4 kyselé okurky Okurka polní zavařená
majonéza Majonéza
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
ocet Ocet lihový
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.