Nutriční hodnoty (Bramborový salát z čerstvé zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 196 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,52 g |
Tuky | 0,94 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,45 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,34 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 16,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 53,16 g |
– cukry | 10,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 250 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
majonéza | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
ocet | Ocet lihový | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná |