Nutriční hodnoty (Kuřecí / krůtí plátky se žampiony, řapíkatým celerem a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 731 kJ / 1 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 257,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 256,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 49,50 g |
– nasycené | 10,08 g |
– nenasycené | 34,27 g |
–– mononenasycené | 14,18 g |
–– polynenasycené | 20,09 g |
––– omega 3 | 2,59 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 28,00 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velká kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
cca 400 g 400 g krůtích plátků | Krůta prsa bez kůže | 400 g |
pórek (asi 25 cm) | Pórek čerstvý | |
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 krabička 1 krabička žampionů (měla jsem 250 g) | Žampion čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
500 ml 500 ml sojové / ovesné smetany | Smetana ovesná | 500 ml |