Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí / krůtí plátky se žampiony, řapíkatým celerem a smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 731 kJ /
1 609 kcal
Bílkoviny257,80 g
– z toho živočišné bílkoviny256,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky49,50 g
– nasycené10,08 g
– nenasycené34,27 g
–– mononenasycené14,18 g
–– polynenasycené20,09 g
––– omega 32,59 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 4,61 g
Sůl6,54 g
Sacharidy28,00 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velká kuřecí prsa Kuře prso 700 g
cca 400 g 400 g krůtích plátků Krůta prsa bez kůže 400 g
pórek (asi 25 cm) Pórek čerstvý
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 krabička 1 krabička žampionů (měla jsem 250 g) Žampion čerstvý
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
mletý kmín Kmín mletý
500 ml 500 ml sojové / ovesné smetany Smetana ovesná 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.