Nutriční hodnoty (Kuře na víně se slaninovými závitky se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 869 kJ / 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,23 g |
Tuky | 0,64 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 17,65 g |
– cukry | 13,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
6 plátků 6 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
300 g 300 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |