Nutriční hodnoty (Jáhlovo-houbový nákyp se sardinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 154 kJ / 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 51,69 g |
– nasycené | 16,66 g |
– nenasycené | 27,36 g |
–– mononenasycené | 19,63 g |
–– polynenasycené | 7,73 g |
––– omega 3 | 1,58 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 587 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 16,30 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 2,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
½ h rnku rnku jáhel | Jáhly | |
¾ h rnku rnku vody | Voda | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
40 g 40 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |
150 g 150 g sardinek (se šťávou) | Sardinky v oleji | 150 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská |