Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlovo-houbový nákyp se sardinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 154 kJ /
754 kcal
Bílkoviny50,94 g
– z toho živočišné bílkoviny44,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,58 g
Tuky51,69 g
– nasycené16,66 g
– nenasycené27,36 g
–– mononenasycené19,63 g
–– polynenasycené7,73 g
––– omega 31,58 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 587 mg
Sodík 2,12 g
Sůl5,17 g
Sacharidy16,30 g
– cukry8,40 g
––– laktóza2,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
½ h rnku rnku jáhel Jáhly
¾ h rnku rnku vody Voda
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
40 g 40 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 40 g
150 g 150 g sardinek (se šťávou) Sardinky v oleji 150 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.