Nutriční hodnoty (Halušky se zelím a uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 568 kJ / 1 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,98 g |
Tuky | 25,43 g |
– nasycené | 5,98 g |
– nenasycené | 12,16 g |
–– mononenasycené | 9,48 g |
–– polynenasycené | 2,67 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 22,70 g |
Cholesterol | 487 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 7,21 g |
Sacharidy | 270,50 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1,5 balíčku 1,5 balíčku kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
350 g 350 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 350 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
voda | Voda |