Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s citronovou verbenou a máslovou kari rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 235 kJ / 1 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,84 g |
Tuky | 30,88 g |
– nasycené | 16,79 g |
– nenasycené | 10,44 g |
–– mononenasycené | 8,83 g |
–– polynenasycené | 1,61 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 23,76 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 208,36 g |
– cukry | 11,92 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky z kuřecích prsou | Kuře prso | |
3 snítky 3 snítky citronové verbeny | ||
4 4 slabé plátky citronu | Citrón čerstvý | 360 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g rýže Basmati | Rýže basmati loupaná | 200 g |
2 lžičky 2 lžičky kari koření | Kari | 10 g |
2 lžice 2 lžice másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
lístky lístky citronové verbeny | ||
petrželka | Petržel nať čerstvá |