Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové šišky 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 517 kJ /
1 319 kcal
Bílkoviny40,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,00 g
Tuky10,16 g
– nasycené2,22 g
– nenasycené4,50 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,09 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 141 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy256,50 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor (uvařených a vychladlých) Brambor zimní 600 g
100 g 100 g krupičky Krupice pšeničná jemná 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce škrobové moučky (Solamyl) Bramborový škrob 15 g
100 g 100 g hrubé mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hrubá 100 g
sůl Sůl mořská
mletý mák Mák modrý mletý
mleté ořechy Vlašské ořechy mleté
na másle opražená strouhanka Strouhanka pšeničná
strouhané perníčky
rozpuštěná čokoláda Čokoláda mléčná 30%
švestková povidla Povidla
moučkový cukr na posyp Cukr bílý
rozpuštěné máslo na přelití Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.