Nutriční hodnoty (Bramborové šišky 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 517 kJ / 1 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,00 g |
Tuky | 10,16 g |
– nasycené | 2,22 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 256,50 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor (uvařených a vychladlých) | Brambor zimní | 600 g |
100 g 100 g krupičky | Krupice pšeničná jemná | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce škrobové moučky (Solamyl) | Bramborový škrob | 15 g |
100 g 100 g hrubé mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý mák | Mák modrý mletý | |
mleté ořechy | Vlašské ořechy mleté | |
na másle opražená strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
strouhané perníčky | ||
rozpuštěná čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
švestková povidla | Povidla | |
moučkový cukr na posyp | Cukr bílý | |
rozpuštěné máslo na přelití | Máslo kravské |