Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlety na zelenině s jablky a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie768 kJ /
184 kcal
Bílkoviny1,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,58 g
Tuky8,89 g
– nasycené5,53 g
– nenasycené3,09 g
–– mononenasycené2,65 g
–– polynenasycené0,44 g
––– omega 30,07 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,38 g
– cukry18,28 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší vepřové kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
6 6 malých keříčkových rajčat Rajče červené čerstvé
1 1 velké nakyslé jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 červená cibule Cibule čerstvá 70 g
vývar Vývar hovězí
2 snítky 2 snítky bazalky Bazalka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.