Nutriční hodnoty (Kotlety na zelenině s jablky a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 768 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 8,89 g |
– nasycené | 5,53 g |
– nenasycené | 3,09 g |
–– mononenasycené | 2,65 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,38 g |
– cukry | 18,28 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
6 6 malých keříčkových rajčat | Rajče červené čerstvé | |
1 1 velké nakyslé jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 červená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
vývar | Vývar hovězí | |
2 snítky 2 snítky bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |